Nieuws - Nieuwsberichten

ESF steun opleidingen in ondernemingen

Mediwet heeft het plan opgesteld om haar huidig vast dienstenmodel te transformeren naar een meer flexibel dienstenmodel als gevolg van recente wetswijzigingen.

Om dit te kunnen realiseren wordt van alle medewerkers o.a. een ingrijpende attitudeverandering verwacht, maar ook diverse bijscholing.

 

Dankzij de ESF-steun kan Mediwet additionele opleidingen via een opleidingstraject voorzien om het transformatieproces van onze medewerkers naar het nieuwe dienstenmodel te ondersteunen. Mediwet voorziet opleidingen op het domein van digitale en sociale vaardigheden.

Op vlak van digitale vaardigheden worden opleidingen voorzien m.b.t.:

- MS Office

- Social Media

 

Op vlak van sociale vaardigheden worden opleidingen voorzien m.b.t.:

- Master your workload

- Communicatie

- Managen van klantenrelaties

- Sociaal-emotionele vaardighedenAlle nieuwsberichten:ESF steun opleidingen in ondernemingenRegionale inspectiecampagne in de sector van het ziekenvervoer (dringend en niet-dringend): augustus – oktober 2017Nieuwe CODEX over welzijn op het werkKB betreffende de re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers (28/10/2016, BS 24/11/2016)Nieuwe opleiding stralingsbescherming voor werknemersBijkomende informatie over nieuwe tariferingsregeling externe preventiediensten

Zoeken op Mediwet