Calendrier

26/01/18: Alcohol en drugs op de werkvloer

 

Omschrijving

 

De kans bestaat altijd dat één van uw medewerkers onder invloed naar het werk komt. Wij denken daarbij niet alleen aan alcohol, maar ook aan andere (il)legale genotsmiddelen. Op basis van cao 100 kennen alle bedrijven een beleidsverklaring hierrond. Binnen deze opleiding gaan we iets verder. Wij ondersteunen u graag naar een concreet stappenplan bij een vermoeden van misbruik.

Op maandag 26/01/2018 tussen 13.00u en 16.30u organiseert Mediwet een opleiding omtrent deze problematiek in een zaal van de QC stables in Sint-Niklaas.


Inhoud

 

We staan stil bij verschillende soorten genotsmiddelen en hun gevolgen op het functioneren van medewerkers. We maken van de gelegenheid gebruik om specifieke sociale vaardigheden aan te reiken. U wil tenslotte gepast reageren wanneer u één van uw medewerkers moet aanspreken op zijn/haar gedrag.
Aan de hand van blauwdrukken zetten wij tijdens deze opleiding de stap naar een bedrijfseigen beleid rond alcohol- en middelen. KMO’s stappen na deze opleiding buiten met een concreet beleid, voor grotere ondernemingen wordt tijdens deze opleiding de basis gelegd om een beleid uit te werken in samenspraak met de diverse stakeholders binnen de organisatie.
Na deze opleiding beschikt u over de handvaten om gepast te reageren op (een vermoeden van) alcohol of druggebruik op het werk en dit gesteund door een bedrijfseigen stappenplan.


Prijs

 

€ 153

Voor de opleiding is het systeem van de KMO-portefeuille geldig.

Ville QC Stables, Beeldstraat 15, 9100 Sint-Niklaas Date 26.01.2018 - 26.01.2018 Prix € 153.00 par personne. Langue Nederlands Plus d'information

Subscrire en ligne

Chercher sur Mediwet