Diensten - Opleidingen - PowerPoint:Tekenen van eenvoudige evacuatieplannen

PowerPoint:Tekenen van eenvoudige evacuatieplannen

BESCHRIJVING DOEL + DOELGROEP
Voor medewerkers die zelf evacuatie- en interventieplannen willen tekenen met behulp van Microsoft PowerPoint.

INHOUD/BESCHRIJVING PRODUCT
De recente wetswijziging KB Brandpreventie op de arbeidsplaatsen (28 maart 2014) verplicht de werkgever om evacuatieplannen uit te hangen. Voorheen waren evacuatieplannen eerder een goed gebruik en slechts in bepaalde gevallen een verplichting.
Microsoft PowerPoint is geen tekenprogramma, maar biedt wel voldoende flexibiliteit zodat u uw evacuatieplannen kunt tekenen. In deze opleiding leert u hoe u - zelfs vertrekkend van oude plannen of schetsen - duidelijke en steeds aanpasbare plannen kunt maken.
Een beperkte voorkennis van Microsoft PowerPoint is vereist. Deze sessie is interactief, u mag uw portable met het programma PowerPoint meebrengen samen met oude plannen of schetsen, maar dit is niet noodzakelijk. U kan de opleiding ook meevolgen zonder laptop of computer. U krijgt een digitale startersset.
Deze opleiding duurt 2 uren.

OPEN OPLEIDINGEN
Deze opleiding wordt ook onder de vorm van een open opleiding georganiseerd in Mediwet Gent/Antwerpen: u kan de datums bekomen via infoantwerpen@mediwet.be of kijk hiervoor in de activiteitenkalender

Meer informatie

Terug Contacteer ons voor meer informatie

Zoeken op Mediwet