Formulieren

Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare formulieren.Medisch toezicht Risicobeheer
Aanvraag terugbetaling medisch onderzoek stagiairs voor scholen: de onderwijsinstelling moet aan Mediwet een lijst bezorgen met de gegevens van alle stagiairs die een medisch onderzoek moeten ondergaan. Hiervoor moet de onderwijsinstelling het Excel-document van Fedris gebruiken.
Link naar het Excel document van Fedris: http://www.fedris.be/nl/professional/beroepsziekten-privesector/medisch-onderzoek-van-stagiairs
U kan daar ook meer informatie terugvinden omtrent de terugbetaling van het onderzoek van de stagiairs.
Stagiairs
Voor andere dan de periodieke onderzoeken wordt telefonisch een afspraak door de werkgever bij Mediwet gemaakt. Als werkgever vult u dit formulier in en geeft u dit mee aan de betrokken werknemer voor de arbeidsgeneesheer.
Verzoek om gezondheidsbeoordeling door werkgever
Elke werknemer, al dan niet onderworpen aan het gezondheidstoezicht, heeft het recht de preventieadviseur-arbeidsgeneesheer te raadplegen voor gezondheidsklachten waarvan hij vermoedt dat ze te wijten zijn aan onvoldoende preventiemaatregelen. De werknemer dient hiervoor aan het werk te zijn. De werknemer vult hiertoe, na telefonisch contact met Mediwet, het verzoek tot gezondheidstoezicht in (onderzoek 1). Binnen de 10 werkdagen na ontvangst van een ingevuld verzoek wordt een onderzoek ingepland. De preventieadviseur-arbeidsgeneesheer brengt de werkgever hiervan op de hoogte, tenzij de werknemer dit weigert (via het verzoek).
Verzoek om gezondheidsbeoordeling door werknemer
Deze vragenlijst over uw werk aan het beeldscherm moet u ingevuld meebrengen naar het medisch onderzoek.
Vragenlijst beeldschermwerk
The purpose of this questionnaire is to detect problems when working on VDUs in order to make it easier for the occupational physician to suggest solutions for any complaints.
QUESTIONNAIRE VDU WORK
Deze vragenlijst brengt u ingevuld mee naar het medisch onderzoek voor de geneeskundige schifting (onderzoek rijbewijs).
Vragenlijst geneeskundige schifting
Deze vragenlijst over nacht- en ploegenarbeid brengt u ingevuld mee naar het medisch onderzoek.
Vragenlijst nacht- en ploegenarbeid
Deze vragenlijst brengt u ingevuld mee naar het medisch onderzoek.
Vragenlijst voorafgaand onderzoek

Zoeken op Mediwet