Veerkrachtig omgaan met stress

Omschrijving

Deze opleiding is geschikt voor leidinggevenden om signalen te leren herkennen maar is tevens zinvol voor HR, preventieadviseurs en voor alle medewerkers.

Inhoud

Tijdens deze dagopleiding zoomen we in op het fenomeen ‘Veerkracht’ via een uitgebalanceerde combinatie tussen wetenschappelijke inzichten en persoonlijke reflectie-oefeningen die leiden tot verhelderende persoonlijke inzichten in het eigen functioneren.
Deze opleiding resulteert in een nieuw denkkader met sterke handvaten om de eigen gedrags- en denkpatronen bij te sturen. Ze stimuleert tot een sterk gevoel van verantwoordelijkheid voor en controle over het eigen welzijn en leidt tot een verminderd gevoel van afhankelijkheid van externe factoren wanneer het op je ervaring van welzijn aankomt.
Een aanrader voor iedereen die zijn ‘mindset’ eens grondig wil onderzoeken om gewenste veranderingen aan te brengen en het gevoel van welzijn meer in de eigen hand te nemen.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €320 of 2,7 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs evenals de drank, lunch en tussendoortjes gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 6 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.