Workshop Stemhygiëne

Online07/04/2021 13:00 - 16:000 / 10S'inscrire

Omschrijving

Sommige beroepen eisen veel van onze stem. Stemproblemen zorgen voor vermoeidheid, keelpijn en hierdoor gaat men de stem nog meer belasten.

Deze workshop richt zich tot iedereen met een stembelastend beroep.

Inhoud

In de workshop gaan we na wat de oorzaken van stemproblemen kunnen zijn en wat we eraan kunnen doen. Deze workshop is een combinatie van theorie rond de stem, samen met praktische oefeningen en tips om stemproblemen te voorkomen. 

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €125 of 1 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs evenals de drank gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd.

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 10 deelnemers per sessie.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. Daags voor het webinar ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen.

Voor meer informatie rond deze opleiding kan u mailen naar bieke.foulon@mediwet.be.