Bijscholing Hulpverlener - Inhaalbeweging 2023

Omschrijving

De codex over het welzijn op het werk vermeldt dat het getuigschrift van hulpverlener slechts geldig blijft indien de houder ervan jaarlijks minimum 4u bijscholing volgt (behoudens een beperkt aantal duidelijke uitzonderingen).

Opgelet: Indien u zich wenst in te schrijven voor een inhaalbijscholing dient u in te schrijven voor één van de bijscholingsmomenten specifiek voor één van de inhaalbewegingen (18/01/2024 (Antwerpen of Gent),  08/04/2024 (Antwerpen) of 24/04/2024 (Gent)) of eerst contact op te nemen via emmanuel.terneus@mediwet.be (Gent).

Inhoud

Tijdens de bijscholing worden de theoretische en praktische kennis van de eerste hulptechnieken vanuit de basisvorming tot hulpverlener opgefrist. Indien van toepassing, worden nieuwe richtlijnen en nieuwe technieken voor het toedienen van de eerste hulp toegelicht en ingeoefend.

Praktisch

In 2024 bedraagt de prijs voor deze opleiding €145,84 of 1 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle syllabi en documentatie zijn inbegrepen in de prijs, evenals de drank gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 6 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.