CORONAVIRUS COVID-19: update 24/03

Wij zijn momenteel achter de schermen hard aan het werk aan online en interactieve opleidingen. Daarnaast zijn wij continu bezig met het updaten van deze website in lijn met het laatste nieuws.

Onze nieuwe webpagina houdt u op de hoogte
Zeker in tijden van coronacrisis wordt u als werkgever en/of preventieadviseur met tal van vragen en bezorgdheden geconfronteerd. We bundelen voor u de meest recente informatie en houden u via onze website op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod naar ondersteuning.

Online aanbod aan opleidingen en informatiesessies in de maak
Mediwet wil op elk moment in het leven van de onderneming de referentie zijn om samen te zorgen voor het wel-zijn van iedereen. Zo wordt er momenteel achter de schermen hard gewerkt aan online en interactieve opleidingen, zowel voor uw leidinggevenden, vertrouwenspersonen als uw werknemers. Hou zeker onze website in het oog. Eerstdaags zullen de eerste modules al verschijnen.

Digitale en telefonische beschikbaarheid
Heeft u vragen of bezorgdheden van medische aard, aarzel niet om in eerste instantie contact op te nemen met uw arbeidsarts. Heeft u andere vragen betreffende het welzijn op het werk, contacteer ons via de contactpagina of bel ons op de algemene telefoonnummers.

Uitgebreide psychosociale ondersteuning
Ook het psychosociaal team van Mediwet blijft intussen zorg dragen voor uw werknemers. Werknemers die nood hebben aan een luisterend oor, een adviesgesprek of extra steun en tips in deze moeilijke periode, kunnen telefonisch contact opnemen met onze dienst. Ook buiten de kantooruren blijven wij voor dringende psychosociale vragen beschikbaar voor hulp en ondersteuning.