CORONAVIRUS COVID-19: update 29/04

Hulp nodig bij uw heropstart?

Naar aanleiding van de beslissingen genomen op de Nationale Veiligheidsraad van vorige vrijdag 24/04/2020 lijkt er op bepaalde vlakken een versoepeling van de maatregelen aan te komen. Veel bedrijven kunnen binnenkort heropstarten. Volg één van onze interactieve webinars of neem contact op met info@mediwet.be. Wij plannen dan een adviesgesprek met een van onze preventieadviseurs voor u in. Raadpleeg zeker My Mediwet waar u reeds interessante documentatie kan terugvinden.

Extra data webinars

Zowel voor de webinar ‘Terug aan de slag na corona: algemeen’, als ‘Risicoanalyse COVID-19: specifiek voor scholen’ en ‘Veerkracht in tijden van corona’ hebben we enkele nieuwe data voorzien. Meer informatie over deze webinars vindt u op onze opleidingspagina. Zeker de moeite waard. Schrijf u snel in!

Nieuwe webinar voor detailhandel en kinderdagverblijven

Omdat niet iedere werkgever baat heeft bij dezelfde algemene informatie voorzien wij enkele webinars die heel specifiek inspelen op de noden en behoeften van bepaalde segmenten uit ons klantenbestand. Telkens gaan wij, in kleine groepjes, aan de slag om tot bevattelijke maatregelen te komen die u in uw onderneming makkelijk kan implementeren.

Wij hebben op dit moment volgende nieuwe specifieke webinars voorzien:

Ontdek onze nieuwe webinars en schrijf u in!