No steps, no glory 2023

Dat voldoende beweging zorgt voor gezondheidsvoordelen op zowel fysiek als mentaal vlak, is reeds geruime tijd gekend. Als u regelmatig beweegt, bent u alerter, productiever en stressbestendiger en neemt de jobtevredenheid toe. Bovendien zorgt meer beweging voor beter ontwikkelde spieren en botten. Zelfs het risico op kanker neemt af door dagelijks te bewegen.

Bewegen is dubbel zo leuk als u het samen met collega’s doet. Plezier gegarandeerd! U bouwt ondertussen ook aan de werksfeer, de teamspirit en het imago van de onderneming. Meer bewegen op het werk kan ook het absenteïsme verminderen.

Daarom bieden wij u ook dit jaar weer de mogelijkheid om met uw bedrijf deel te nemen aan de 10.000-stappencompetitie: “No steps no glory”. Deze wordt georganiseerd door het Vlaams Instituut Gezond Leven. Ga de uitdaging aan om zoveel mogelijk stappen te zetten in één maand. Winnen kan u doen door samen met de collega’s gedurende die maand de meeste stappen te zetten, of door de meeste deelnemers te hebben. Elke deelnemende werknemer streeft ernaar om 10.000 stappen per dag te zetten, of meer natuuurlijk...

De uitdaging loopt gedurende 4 weken, van 2 tot en met 29 mei 2023. Na inschrijving ontvangt u van Mediwet promotiemateriaal en een draaiboek om het event te implementeren in uw bedrijf.

Via onderstaande link vindt u nog extra informatie en kan u zich inschrijven. Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen!


Bron: Gezondleven.be