Veerkrachtig omgaan met stress

Muizen (Mechelen)11/06/2021 09:00 - 16:001 / 12Inschrijven

Omschrijving

Deze opleiding is geschikt voor leidinggevenden om signalen te leren herkennen maar is tevens zinvol voor HR, preventieadviseurs en voor alle medewerkers.

Inhoud

Tijdens deze intensieve en interactieve opleiding zoomen we dieper in op de symptomen (fysiek, mentaal, emotioneel, etc. ) van stress, waardoor u deze op tijd bij uzelf en bij anderen kan (h)erkennen. Daarnaast leren we u eenvoudige technieken aan om terug tot rust te komen en stress beheersbaar te maken. Deze opleiding is voor iedereen die op zoek is naar een evenwicht tussen spanning en ontspanning.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €340 of 2,8 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs evenals de drank, lunch en tussendoortjes gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 6 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.

Voor meer informatie over deze opleiding kan u mailen naar psychosoc@mediwet.be.