Veerkracht in tijden van corona - WEBINAR

Inhoud

Tijdens deze webinar bespreken we de mogelijkheden om zorg te dragen voor je mentale en emotionele gezondheid in deze turbulente tijden. De rode draad is ‘aandacht geven aan het hier en nu’. Want veranderen begint niet met zaken anders te doen, veranderen begint met te erkennen en aandacht te geven aan wat nu speelt. Deze sessie is gericht op de eigen, persoonlijke ontwikkeling van veerkracht en wordt begeleid door een preventieadviseur psychosociale aspecten.

Praktisch

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 5 deelnemers per sessie. Deze webinar duurt ongeveer één uur. 

Schrijf u vandaag nog in!

We verrekenen de kostprijs van deze webinar via uw basisbijdrage;

  • voor bedrijven die over preventie-eenheden beschikken, wordt 0,7 PE aangerekend.
  • Voor bedrijven die niet over preventie-eenheden beschikken, wordt er geen extra kostprijs aangerekend.

Niet-klanten kunnen aan deze webinar deelnemen voor €75 p.p. (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. De dag voor aanvang ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen. 

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via opleiding@mediwet.be.