Werken tijdens corona, goed bezig? - DETAIL- EN KLEINHANDEL

De webinar is strikt voorbehouden voor onze klanten.

Inhoud

Een aantal onder ons startten recent op. Andere organisaties draaien ondertussen reeds een tijdje mee of lagen niet stil.

Tijd dus voor een stand van zaken. Mediwet vindt het belangrijk om een totaalplaatje aan te reiken.  In kleine groepen denken we met jullie aan optimalisatie en nuancering van uw genomen maatregelen. In onderling overleg gaan we na hoe uw leidinggevenden, medewerkers en klanten zich makkelijker kunnen houden aan deze “nieuwe manieren” van werken.

Ook wanneer u reeds aan de slag ging, is intekenen interessant. Anderen kunnen verder bouwen op uw ervaringen. U leert vrijwel zeker uit ‘goede praktijken’ van anderen.

Indien u specifieke vragen of ‘goede praktijken’ heeft die u tijdens de webinar graag aan bod ziet komen, mag u deze alvast aan ons bezorgen via het veld ‘opmerkingen’ bij uw inschrijving.

Praktisch

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 15 deelnemers per sessie. Deze webinar duurt ongeveer één uur. 

Schrijf u vandaag nog in:

We verrekenen de kostprijs van deze webinar via uw basisbijdrage;

  • voor bedrijven die over preventie-eenheden beschikken, wordt 0,7 PE aangerekend.
  • Voor bedrijven die niet over preventie-eenheden beschikken, wordt er geen extra kostprijs aangerekend.

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. De dag voor aanvang ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen.

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via opleiding@mediwet.be.