Werken tijdens corona, goed bezig? - ZORGSECTOR

Online21/05/2020 19:00 - 20:00Inschrijven
Online28/05/2020 19:00 - 20:00Inschrijven

De webinar is strikt voorbehouden voor onze klanten.

Inhoud

De laatste maanden communiceerden wij  voornamelijk algemeen en online (nieuwsflashes, website, webinars en MyMediwet) omtrent de veranderende wetgeving in de coronacrisis. Nu de teugels wat gevierd worden, neemt Mediwet graag, sectorieel, contact met u. U stond en staat binnen de zorgsector reeds geruime tijd in de frontlinie en installeerde dus reeds een pak preventiemaatregelen. Wij laten jullie dan ook graag aan het woord. Binnen dit webinar grasduinen wij, in uw sector, naar goede praktijken en mogelijke aandachtspunten. Deze sessies worden ingepland na de kantooruren opdat u niet moet gaan verschuiven in uw normale activiteiten.

Praktisch

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 15 deelnemers per sessie. Deze webinar duurt ongeveer één uur. 

Schrijf u vandaag nog in:

We verrekenen de kostprijs van deze webinar via uw basisbijdrage;

  • voor bedrijven die over preventie-eenheden beschikken, wordt 0,7 PE aangerekend.
  • Voor bedrijven die niet over preventie-eenheden beschikken, wordt er geen extra kostprijs aangerekend.

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. De dag voor aanvang ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen.

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via opleiding@mediwet.be.