Bijscholing hulpverlener 2021

Omschrijving

De codex over het welzijn op het werk vermeldt dat het getuigschrift van hulpverlener slechts geldig blijft indien de houder ervan jaarlijks minimum 4u bijscholing volgt (behoudens een beperkt aantal duidelijke uitzonderingen).

Inhoud

Tijdens de bijscholing worden de theoretische en praktische kennis van de eerste hulptechnieken vanuit de basisvorming tot hulpverlener opgefrist. Indien van toepassing, worden nieuwe richtlijnen en nieuwe technieken voor het toedienen van de eerste hulp toegelicht.

Praktisch

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 10 deelnemers per sessie. Deze webinar duurt twee keer ongeveer twee uren. 

Schrijf u vandaag nog in!

Kostprijs:

  • voor bedrijven die over preventie-eenheden beschikken, wordt 1 PE aangerekend.
  • Voor bedrijven die niet over preventie-eenheden beschikken, wordt €105 aangerekend.

Alle documentatie is inbegrepen in de prijs. Deze webinars kunnen gevolgd worden door zowel klanten als niet-klanten van Mediwet.

Het betreft hier een wettelijk gefundeerde opleiding die we aanbieden via webinar. Om u nadien een rechtsgeldig attest te kunnen uitreiken wordt de aanwezigheid van de deelnemer enkel geregistreerd en genoteerd als de camera tijdens de opleiding aanstaat.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. De dag voor aanvang ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen. 

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via opleiding@mediwet.be.