31ste Dag van de Preventieadviseur - INSCHRIJVING WEBINAR

Onze 31ste Dag van de Preventieadviseur gaat door op 19 oktober 2020. Wij zijn volop aan het bouwen om van dit online event voor een grote groep een interactieve en boeiende ervaring te maken.

Praktisch: Wat? Waar? Wanneer? Hoe?

Wij organiseren dit interactieve contactmoment op maandag 19 oktober 2020 van 13u tot 14u30.

U kan meevolgen vanwaar u maar wil. Thuis, op kantoor of elke andere plaats met een internetverbinding.

In enerzijds een vraag-en-antwoord- en anderzijds een panelgesprek laten we ons inspireren door deze unieke tijden én door jullie.

In het nieuws, op het werk, tijdens het uitoefenen van hobby’s, thuis, op school,… COVID-19 is al maanden prominent aanwezig in ons leven. Maatregelen wijzigen tussen de golven door en we proberen allemaal het hoofd boven water te houden. 

Zijn sommige zaken niet meer duidelijk? Twijfelt u over de implicaties van bepaalde maatregelen? Stoot u op weerstand of coronamoeheid? Zit u met bedenkingen, frustraties, een gevoel dat u kwijt wil?
Mediwet wil u hierbij blijven ondersteunen.

Stel uw vraag via deze link of via het opmerkingsveld bij uw inschrijving willen wij elke deelnemer de kans geven om op voorhand (tot en met 30 september) zijn/haar zorgen rond COVID-19 kenbaar te maken. Geen vraag of bedenking is te gek en ieder topic wordt anoniem behandeld. Wij verwerken uw input heel graag in onze 31ste Dag van de Preventieadviseur tijdens het vraag-en-antwoordgesprek. Ook op 19 oktober zal ruimte zijn voor interactie.

Wees van de partij

Wij hopen jullie massaal digitaal te mogen ontvangen op onze 31ste Dag van de Preventieadviseur. Deze infonamiddag is kosteloos en strikt voorbehouden voor onze klanten.

U ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail van uw inschrijving. U mag nadien nog een communicatie van ons verwachten waarbij u de deelnemerslink kan terugvinden.

Wij kijken alvast uit naar dit contactmoment en uw aanwezigheid.

 

Kan u er helaas niet bij zijn op dit moment? Niet getreurd. Schrijf uzelf hier toch in. Via het opgegeven e-mailadres ontvangt u later van ons een online infopakket rond dit webinar.