Arbeidsmiddelen en -plaatsen

Antwerpen19/10/2021 08:30 - 12:300 / 5Inschrijven

Omschrijving

In deze opleiding behandelen we de toepassing van het Dynamisch Risicobeheersingssysteem op het specifieke domein van Arbeidsmiddelen en Arbeidsplaatsen. Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Arbeidsmiddelen
  • Mobiele arbeidsmiddelen, intern verkeer, intern verkeersplan
  • Werken op hoogte
  • Sociale voorzieningen

Na deze opleiding kan u gevaren identificeren en risico's gerelateerd aan arbeidsmiddelen bepalen en beoordelen. U bent bekend met en kan de wetgeving inzake arbeidsmiddelen terugvinden. U kan de procedure van de drie groene lichten toepassen. U kan het intern verkeer en verkeersplan kritisch evalueren. U past de preventiehiërarchie toe bij het bepalen van maatregelen bij werken op hoogte en kan de vereisten betreffende sociale voorzieningen vlot terugvinden.

Deze opleiding is dezelfde als module 5 uit de basisopleiding Preventieadviseur niveau 3.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €190 of 1,6 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle syllabi en documentatie zijn inbegrepen in de prijs.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 6 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.