Versterk je veerkracht

Omschrijving

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op de concepten “veerkracht” en “mentaal kapitaal”. De deelnemers krijgen hierin een introductie en er worden handvaten aangereikt om onze veerkracht te versterken en onze mentale reserves op te bouwen. Na afloop heeft men een goed zicht op de werking van ons lichaam en de noodzakelijkheden om mentaal gezond te blijven.


Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €75 of 0,7 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd.

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 12 deelnemers per sessie.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. Daags voor het webinar ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen. 

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via opleiding@mediwet.be.