Workshop 'Work/life balance'

Omschrijving

Een betere balans tussen werk en privé is iets waar velen onder ons naar streven, maar er lijken wel niet genoeg uren in één dag voor al onze verschillende verantwoordelijkheden.

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op het concept Work/life-balance en het belang hiervan.

Deelnemers leren tools en technieken om werk en privé beter te beheren, waardoor u effectiever, productiever en betrokken kan zijn op alle gebieden in uw leven.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €75 of 0,7 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd.

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 12 deelnemers per sessie.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. Daags voor het webinar ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen. 

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via opleiding@mediwet.be.