32ste Dag van de Preventieadviseur

Kemzeke09/06/2022 12:00 - 16:3094 / 125Inschrijven

Hybride werken implementeren: uitdagingen en opportuniteiten

We hebben er lang op moeten wachten maar onze 32ste Dag van de Preventieadviseur vindt plaats op donderdag 9 juni 2022.

Het hybride werken heeft sinds de COVID-pandemie zijn intrede gedaan in onze werkomgeving. Ongetwijfeld bent ook u op zoek naar inspirerende voorbeelden uit de praktijk, nuttige handvaten en een gedegen kennis van het wettelijk kader. We verzamelden dan ook enkele interessante sprekers, die vanuit juridische hoek, vanuit het organisatiewerkveld én vanuit eigen ervaring u nog beter op weg willen helpen.

Praktisch: Wat? Waar? Wanneer? Hoe?

Wij organiseren dit interactieve contactmoment op donderdag 9 juni van 12u tot 16u30 in de inspirerende setting van de Verbeke Foundation in Kemzeke (Westakker 1).

We ontvangen u graag vanaf 12u voor een lichte lunch onder collega’s. Indien u hieraan wenst deel te nemen, vragen wij u deze optie aan te vinken bij inschrijving.

Om 13u geven we de aftrap en duiken we in de verhalen van onze sprekers. Om 16u sluiten we het inhoudelijke gedeelte af en nodigen we u graag uit voor een netwerkdrink.

Geïnteresseerden kunnen aansluitend nog deelnemen aan een geleide rondleiding in het museum van de Verbeke Foundation: 16u30-18u. Gelieve dit te vermelden in het vak 'Opmerkingen' bij inschrijving als u deze wenst te volgen.

Wees van de partij

Wij kijken alvast uit naar uw aanwezigheid en hopen u te mogen verwelkomen op onze studie- en netwerknamiddag. Deze infonamiddag is kosteloos en voorbehouden voor onze klanten.

U ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail van uw inschrijving.