Het tekenen van eenvoudige evacuatieplannen in PowerPoint

Antwerpen28/04/2023 09:30 - 11:300 / 12Inschrijven
Gent18/04/2023 09:30 - 11:300 / 12Inschrijven

Omschrijving

Volgens de bepalingen in de codex over het welzijn op het werk is de werkgever verplicht om evacuatieplannen uit te hangen. Deze workshop wordt ingericht voor medewerkers die zelf evacuatie- en interventieplannen willen tekenen met behulp van Microsoft PowerPoint.

Inhoud

In deze workshop leert u hoe u duidelijke en steeds aanpasbare plannen, al dan niet vertrekkend van oude plannen of schetsen, kan maken in MS PowerPoint. Deze sessie is interactief. U mag uw laptop met het programma PowerPoint meebrengen samen met oude plannen of schetsen, maar dit is niet noodzakelijk. U krijgt alvast een digitale startersset.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €77 of 0,7 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Deze prijs zal voor data in 2023 vermoedelijk nog worden geïndexeerd. Alle documentatie is inbegrepen in de prijs evenals de drank gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd.