Workshop 'Moederschapsbescherming' - dienstencheque- en poetsbedrijven

Omschrijving

Mediwet engageerde zich om de campagne van Toezicht Welzijn op het Werk bij dienstenchequebedrijven verder op te volgen.

Wij doen dit onder aandere aan de hand van dit webinar.

In eerste instantie geven we een stand van zaken rond de opmerkingen en de opvolging van de inspectieverslagen bij onze klanten.

De hoofdbrok van deze webinar wordt besteed aan het beleid moederschapsbescherming. We fietsen samen door een risicoanalyse moederschapsbescherming en vertalen jullie opmerkingen in bevattelijke preventiemaatregelen. We leveren vanzelfsprekend een document aan waarop u vrij snel een bedrijfseigen document kan enten.

Praktisch

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 12 deelnemers per sessie. Deze webinar duurt ongeveer een uur. 

Schrijf u vandaag nog in!

We verrekenen de kostprijs van deze webinar via uw basisbijdrage;

  • Voor bedrijven die over preventie-eenheden beschikken, wordt 0,7 PE aangerekend.
  • Voor bedrijven die niet over preventie-eenheden beschikken, wordt er geen extra kostprijs aangerekend.

Tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. De dag voor aanvang ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen.

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via bedrijfsbezoeken@mediwet.be.