Intervisie voor vertrouwenspersonen te

Plaats:
,
Datum:
Taal:
Voeg toe aan uw Google Kalender

Omschrijving

De Codex, Boek I, Titel 3.- Preventie van psychosociale risico's op het werk benadrukt opnieuw de noodzaak tot regelmatige intervisiemomenten voor interne vertrouwenspersonen. Elke vertrouwenspersoon dient éénmaal jaarlijks een (halve) dag intervisie te volgen om zijn kennis up-to-date te houden en de specifieke vaardigheden, eigen aan deze rol, te verwerven en onderhouden. Een intervisiemoment is tevens hét moment bij uitstek om in een vertrouwelijk kader ervaringen uit te wisselen en inzichten te verdiepen.

 

Inhoud

Deze intervisiemomenten bieden u de kans om, samen met andere vertrouwenspersonen van diverse organisaties, eigen cases te bespreken onder begeleiding van een preventieadviseur psychosociale aspecten van Mediwet. We gebruiken verschillende analysemethodieken en actieve werkvormen (brainstorm, videofragmenten, rollenspel, enz.).

Graag meer informatie over psychosociale ondersteuning, neem gerust contact op via psychosoc@mediwet.be.

Inschrijven is momenteel niet meer mogelijk voor deze sessie. Graag verwittigd worden indien er een plaats vrijkomt? Reserveer dan uw plekje op de wachtlijst via info@mediwet.be