Vormingsdagen voor vertrouwenspersonen te QC Stables

Deze opleiding kan doorgaan bij minimaal 8 deelnemers en maximaal 12 deelnemers. De prijs is inclusief cursusmateriaal en broodjeslunch. Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
Plaats:QC Stables
Beeldstraat 15,
9100 Sint-Niklaas
Datum:
12.10.201809:00 - 16:30
Kostprijs:€ 1 040,40 per persoon
Preventie-eenheden:7.00 per persoon
Taal:Nederlands
Voeg toe aan uw Google Kalender

Omschrijving

Wanneer een vertrouwenspersoon in de organisatie aangesteld wordt is een gedegen opleiding onmisbaar. De vertrouwenspersoon vervult immers een rol in het psychosociaal welzijnsbeleid van de organisatie. Voor de zorgvuldige uitoefening van deze functie worden een aantal voorwaarden gesteld qua vaardigheden en kennis. Mediwet biedt een vijfdaagse basisopleiding aan die beantwoordt aan de wettelijke vereisten van de Codex, Boek I, Titel 3.

Inhoud

Deze basisopleiding bestaat uit 4 modules:

  • wettelijk kader en de rol van de vertrouwenspersoon
  • psychosociale risico’s op het werk
  • psychosociale interventie: gesprekstechnieken
  • psychosociale interventie: beheersing van probleemsituaties

Praktisch

Na ontvangst van uw inschrijvingsformulier zal u een factuur toegestuurd krijgen met de betalingsmodaliteiten. Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. 


Graag meer informatie over psychosociale ondersteuning, neem gerust contact op via psychosoc@mediwet.be.


 

Inschrijven is momenteel niet meer mogelijk voor deze sessie. Graag verwittigd worden indien er een plaats vrijkomt? Reserveer dan uw plekje op de wachtlijst via info@mediwet.be