Workshop risico's van voeding - Antwerpen te Mediwet Antwerpen

Deze workshop is volledig gratis voor onze klanten.
Plaats:Mediwet Antwerpen
Adriaan Brouwerstraat 24,
2000 Antwerpen
Datum:
12.10.201813:30 - 15:30
Taal:Nederlands
Voeg toe aan uw Google Kalender

Omschrijving

Voor werknemers die rechtstreeks in contact komen met voeding moet de werkgever minstens om de 5 jaar een risicoanalyse uitvoeren over het welzijn op het werk. Dit is ter vervanging van het verplicht gezondheidstoezicht.

Ook dient de werkgever verplichte opleidingen inzake deze risico’s te voorzien.

OPGELET! Er verandert niets aan het medisch attest vereist voor het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Dit attest is 3 jaar geldig en wordt door een arts afgeleverd maar dit behoort niet tot de wettelijk verplichte taak van de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk.

Inhoud

Om u hierbij te ondersteunen organiseert Mediwet een workshop waarbij u een tool (checklist) krijgt aangeboden en toegelicht om zelf de risicoanalyse te kunnen uitwerken, wat de inhoud van een gepaste opleiding kan zijn en hoe Mediwet u bij dit alles verder kan ondersteunen. De nadruk ligt hierbij op de risico’s van de voeding voor de werknemers zelf (bv. contact met allergenen), niet op de voedselveiligheid en HACCP.

Inschrijven is momenteel niet meer mogelijk voor deze sessie. Graag verwittigd worden indien er een plaats vrijkomt? Reserveer dan uw plekje op de wachtlijst via info@mediwet.be