Workshop 'Brandbestrijding' te Parking Brico Plan-it - tegenover Ghelamco Arena

Plaats:Parking Brico Plan-it - tegenover Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg 803,
9000 Gent
Datum:
20.11.201813:30 - 16:30
Kostprijs:€ 180,00 per persoon
Preventie-eenheden:1.20 per persoon
Taal:Nederlands
Voeg toe aan uw Google Kalender

Brand, een gevaar dat schuilt in een klein hoekje. In een oogwenk kan een doodgewoon tafereel omslaan in een crisissituatie. Een vlugge en adequate interventie kan soms erger voorkomen.

Dit najaar start Mediwet vzw in samenwerking met een externe partner met een brandopleiding voor aangesloten bedrijven. Deze brandopleiding omvat een theoretisch gedeelte waarin de deelnemers kennismaken met de verschillende brandklassen, waarbij de gevaren bij een brand worden benoemd en een correcte handelingswijze wordt uitgelegd. Vervolgens koppelen we de theorie aan de praktijk en kunnen de deelnemers verschillende types brandhaarden aanvallen. Hier wordt o.a. een branddeken gebruikt bij een frietketelbrand, het gebruik van een CO2-, water- en schuimblusser komen in verschillende simulaties ook aan bod. Aan het einde van de opleiding heeft elke deelnemer een grondige kennis verworven en kan hij/zij met enige trots terugblikken op zijn eerste ervaring. Nadien ontvangt hij/zij nog een gecertificeerd attest. 

Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen, zijn de plaatsen beperkt. Er kunnen maximum 16 personen per sessie deelnemen. Vlug inschrijven is dus de boodschap!  Bij vragen kan u altijd contact opnemen met Mediwet op het nummer 09/221 06 07. 

Inschrijven is momenteel niet meer mogelijk voor deze sessie. Graag verwittigd worden indien er een plaats vrijkomt? Reserveer dan uw plekje op de wachtlijst via info@mediwet.be