Nieuwsbrief - Coronavirus COVID-19: update 2 april 2020

 
 
Mediwet
 
 
Extra data webinars
 

Extra data webinars

 

Omdat onze eerste webinars heel erg snel volzet waren hebben wij enkele extra data voorzien de komende weken.

Voor onze webinar 'Risiocanalyse COVID-19' vindt u hier meer informatie, de extra data en kan u ook inschrijven.

Voor onze webinar 'Veerkracht in tijden van corona' hebben wij eveneens een bijkomend moment voorzien. Deze webinar zal plaatsvinden op 14/04/2020 en inschrijven daarvoor kan hier.

 
 
Tips en raad voor zorgmedewerkers
 

Tips en raad voor zorgmedewerkers

 

Ben je zorgmedewerker en worstel je met de vragen: hoe zorg ik voor mezelf, hoe zorgen we als zorgmedewerkers voor elkaar, hoe herken ik problemen bij mezelf of collega’s en hoe zoek ik professionele hulp? Ga te rade bij De ZorgSamen.

Om zorgmedewerkers psychisch te ondersteunen lanceert Zorgnet-Icuro het informatieplatform www.dezorgsamen.be. De ZorgSamen is er voor iedereen die werkt in de zorg, ongeacht je statuut of functie: artsen, verpleegkundigen, middenkader, logistiek en administratief medewerkers, schoonmaak- en keukenmedewerkers… en ongeacht de zorgsetting waarin je werkt: in ziekenhuizen, woonzorgcentra, eerste lijn, welzijn of thuiszorg.

Alle aangeboden informatie is bijeengebracht door experten en wetenschappelijk gefundeerd. Je kan vragen stellen en tips en tricks met elkaar delen. Je kan er ook terecht voor directe (telefonische) ondersteuning.

Meer weten? Surf dan snel naar www.dezorgsamen.be voor meer info.

Nood aan een luisterend oor? Bekijk bij wie je terecht kan op de informatiefiche van Care for caretakers.