Corona

wood-2557258.jpg

Offre en ligne

Nous travaillons actuellement à une offre en ligne de sessions de formation et d'information en néerlandais. Plus d'informations à ce sujet bientôt.

Découvrez notre offre en ligne
wood-2557258.jpg

Une question concernant corona?

N'hésitez pas à nous contacter.

Avez-vous une question généralle concernant le coronavirus COVID-19? Informez-vous à la page site web du gouvernement.

Cliquez ici pour l'information du corona dans d'autres langues.

Consultez FAQ

CORONAVIRUS COVID-19: update 03/04/2020

Ten gevolge van de nieuwe maatregelen van het Ministerie van Volksgezondheid verlengt Mediwet de aangepaste dienstverlening t.e.m. 19/04/2020. Meer info hierover vindt u bij de ‘veelgestelde vragen’. 

My Mediwet – corona

Werkgevers hebben -terecht- veel vragen rond het coronavirus COVID-19. Wij plaatsen regelmatig nieuwe publicaties op ons klantenportaal My Mediwet. Log in, klik op ‘Publicaties’, gebruik de zoekterm ‘corona’ en ontdek ons aanbod.

Wij houden ons er ook aan om u héél regelmatig op de hoogte te houden van de nieuwe documenten die op My Mediwet beschikbaar worden gesteld. Schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Zorgmedewerker?

Bent u zorgmedewerker en worstelt u met de vragen: hoe zorg ik voor mezelf, hoe zorgen we als zorgmedewerkers voor elkaar, hoe herken ik problemen bij mezelf of collega’s en hoe zoek ik professionele hulp? Lees zeker het volledige artikel op onze nieuwspagina.

CORONAVIRUS COVID-19: update 24/03/2020

Wij zijn momenteel achter de schermen hard aan het werk aan online en interactieve opleidingen. Daarnaast zijn wij continu bezig met het updaten van deze website in lijn met het laatste nieuws.

Onze nieuwe webpagina houdt u op de hoogte

Zeker in tijden van coronacrisis wordt u als werkgever en/of preventieadviseur met tal van vragen en bezorgdheden geconfronteerd. We bundelen voor u de meest recente informatie en houden u via onze website op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod naar ondersteuning.

Online aanbod aan opleidingen en informatiesessies in de maak

Mediwet wil op elk moment in het leven van de onderneming de referentie zijn om samen te zorgen voor het wel-zijn van iedereen. Zo wordt er momenteel achter de schermen hard gewerkt aan online en interactieve opleidingen, zowel voor uw leidinggevenden, vertrouwenspersonen als uw werknemers. Hou zeker onze website in het oog. Eerstdaags zullen de eerste modules al verschijnen.  

Digitale en telefonische beschikbaarheid

Heeft u vragen of bezorgdheden van medische aard, aarzel niet om in eerste instantie contact op te nemen met uw arbeidsarts. Heeft u andere vragen betreffende het welzijn op het werk, contacteer ons via de contactpagina of bel ons op de algemene telefoonnummers.

Uitgebreide psychosociale ondersteuning

Ook het psychosociaal team van Mediwet blijft intussen zorg dragen voor uw werknemers. Werknemers die nood hebben aan een luisterend oor, een adviesgesprek of extra steun en tips in deze moeilijke periode, kunnen telefonisch contact opnemen met onze dienst. Ook buiten de kantooruren blijven wij voor dringende psychosociale vragen beschikbaar voor hulp en ondersteuning.  

shutterstock_362066123.jpg

Blijf gezond aan het werk in deze coronatijden

#Blijfinuwkot zie je overal verschijnen. Omwille van je eigen gezondheid en die van anderen wordt er aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven en van thuis uit te werken. Dit heeft dan misschien weer andere neveneffecten voor je fysieke en mentale gezondheid. Je zit meer stil, eet gemakkelijker (ongezonde) snacks die je in de keukenkasten vindt en vult je longen minder met een gezonde dosis frisse buitenlucht.

Mediwet geeft regelmatig tips om aan gezond thuiswerk te doen.

Hou onze tips en tricks in het oog!

FODVolksgezondheid.jpg

Mise à jour par les autorité

Suivre les derniers changements autour de COVID-19.

Plus d'informations
Mediwetcoronabus2.jpg

#helpenwaarnodig

Ook Mediwet draagt haar steentje bij in deze coronatijden. Wij stellen onze medische wagens ter beschikking aan de ziekenhuizen die onze medisch apparatuur kunnen gebruiken.

Wij zijn fier op ons team voor hun inzet en beschikbaarheid!

#helpenwaarnodig #samensterk

DeZorgSamen_logo_compact.jpg

Wist je dat Mediwet achter de schermen onze zelfstandige zorgverleners meehelpt? Wanneer een zelfstandige zorgverlener contact opneemt, staat Mediwet achter de schermen klaar. Wij zijn trots om op deze manier ons steentje te mogen bijdragen.

Bekijk zeker het instructiefilmpje voor een goede handhygiëne

Afbposterrodekruis.png

Restez informé

Vous voulez trouver plus de nouveautés postés par Mediwet? N'oubliez pas de consulter notre page de nouvelles où nous conservons tous nos messages actuels.

Découvrir les actualités