Initiatie Eerste Hulp en Reanimatie

Omschrijving

In de codex over het welzijn op het werk is voorzien dat bedrijven van categorie D voor de eerste hulpvoorziening kunnen werken met het systeem van “aangeduide personen verantwoordelijk voor de Eerste Hulp”. Deze personen hebben gedurende 4 uren een initiatieopleiding gevolgd. Er wordt een driejaarlijkse herhaling aangeraden.

Inhoud

In deze initiatieopleiding komen vaak voorkomende letsels op theoretische en praktische wijze aan bod: bloedingen en huidwonden, brandwonden en letsels ter hoogte van het voortbewegingsstelsel. Daarnaast leert u de eerste hulp bij het wegvallen van de vitale functies: bewustzijnsverlies, ademhalingsstilstand en het gebruik van de AED.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €120 of 1 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Voor data in 2024 zal de prijs van deze opleiding vermoedelijk nog worden geïndexeerd. Alle syllabi en documentatie zijn inbegrepen in de prijs evenals de drank gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 6 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.

Maatregelen corona bij klassikale opleidingen

Om de klassikale opleidingen op een veilige manier te organiseren, treft Mediwet de nodige maatregelen. Download het infodocument voor meer informatie. Samen sterk tegen corona!