Basisopleiding voor vertrouwenspersonen

Bent u al aan de slag als vertrouwenspersoon of spreekt deze rol u sterk aan? Mist u nog kennis, vaardigheden of inzichten om met vertrouwen uw schouders te zetten onder het psychosociaal welzijn van uw collega’s?

Dan is onze 5-daagse basisvorming zeker iets voor u!

Inhoud

Onder de professionele begeleiding van meerdere ervaren preventieadviseurs loodsen we u door de wetgeving en verdiepen we ons in thema’s zoals stress en burn-out, veerkracht, interpersoonlijke conflicten op het werk,…

U leert verschillende praktische interventietechnieken om in moeilijke werksituaties als vertrouwenspersoon een helpende hand te reiken.

Het aandeel theorie-praktijk is 50/50.

We hopen uw rugzak te mogen vullen met kennis, ervaring en inzichten om goed voorbereid op pad te gaan.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €1100 of 9 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle syllabi en documentatie zijn inbegrepen in de prijs evenals de drank, lunch en tussendoortjes gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 8 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.

Deze opleiding is erkend voor Vlaams Opleidingsverlof en opleidingscheques.