Basisopleiding voor vertrouwenspersonen

Antwerpen05/03/2024 - 16/04/202409:00 - 16:301 / 15Inschrijven

Omschrijving

Deze opleiding beantwoordt aan de specifieke bepalingen van de codex over het welzijn op het werk die vereisen dat de vertrouwenspersoon over de nodige vaardigheden en kennis beschikt voor de doeltreffende uitoefening van zijn opdrachten.

Inhoud

Onder de professionele begeleiding van meerdere ervaren preventieadviseurs loodsen we u door de wetgeving en verdiepen we ons in thema’s zoals stress en burn-out, veerkracht, interpersoonlijke conflicten op het werk,…

U leert verschillende praktische interventietechnieken om in moeilijke werksituaties als vertrouwenspersoon een helpende hand te reiken.

Het aandeel theorie-praktijk is 50/50.

We hopen uw rugzak te mogen vullen met kennis, ervaring en inzichten om goed voorbereid op pad te gaan.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: € 1300 of 9,5 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Voor data in 2024 zal de prijs van deze opleiding vermoedelijk nog worden geïndexeerd. Alle syllabi en documentatie zijn inbegrepen in de prijs evenals de drank en tussendoortjes gedurende de opleiding. Er wordt enkel lunch voorzien bij volledige opleidingsdagen.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 8 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.

Deze opleiding is erkend voor Vlaams Opleidingsverlof en opleidingscheques. 

Deze opleiding mag worden aanzien als een opleiding in het kader van de voortdurende bijscholing van een Preventieadviseur.