Workshop 'Jaaractieplan/Globaal Preventieplan'

Online03/10/2024 10:00 - 12:001 / 12Inschrijven

Omschrijving

Deze workshop is voor iedereen die zonder voorkennis een jaaractieplan en globaal preventieplan wil opmaken. 

Inhoud

Tijdens deze workshop wordt u praktisch begeleid bij de opmaak van het jaaractieplan en het globaal preventieplan. Aan de hand van praktische voorbeelden en sjablonen kan u zelf aan de slag gaan. 

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: € 102,09 of 0,7 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd.

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 12 deelnemers per sessie. Bij minder dan 4 deelnemers zijn we genoodzaakt de opleiding te annuleren.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. Daags voor het webinar ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen. 

Deze opleiding mag worden aanzien als een opleiding in het kader van de voortdurende bijscholing van een Preventieadviseur.

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via opleiding@mediwet.be.