Workshop 'Psychosociale risicoanalyse in KMO'

Online07/02/2023 14:00 - 16:002 / 12Inschrijven
Online19/09/2023 14:00 - 16:000 / 12Inschrijven

Omschrijving

De psyrie-vragenlijst is een informatieve, eenvoudige en wettelijk verantwoorde risicoanalysetool waarmee ondernemingen zelf aan de slag kunnen. Op deze manier kunnen de welzijnsverhogende en -verlagende factoren in de werksituatie in kaart gebracht worden en kunnen maatregelen geïmplementeerd worden om het psychosociaal welzijn van de medewerkers te bevorderen.

Deze workshop richt zich naar preventieadviseurs, HR en werkgevers die de uitvoering van een psychosociale risicoanalyse, op goed geïnformeerde wijze, in eigen handen willen nemen.

Inhoud

Tijdens deze workshop bespreken we uitgebreid de inhoud en het gebruik van de ‘psyrie-vragenlijst’.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: Gratis voor klanten of €77 voor niet-klanten (vrijgesteld van BTW). Deze prijs zal voor data in 2023 vermoedelijk nog worden geïndexeerd. Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd.

De webinar wordt georganiseerd via ‘Microsoft Teams’. Er is ruimte voor overleg en interactie. Wij voorzien maximaal 12 deelnemers per sessie.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. Daags voor het webinar ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen. 

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via opleiding@mediwet.be.