Workshop 'Psychosociale risicoanalyse in KMO'

Online10/09/2024 14:00 - 16:000 / 12Inschrijven

Omschrijving

De PSYRIE-vragenlijst is een informatieve, eenvoudige en wettelijk verantwoorde risicoanalysetool waarmee ondernemingen zelf aan de slag kunnen. Op deze manier kunnen de welzijnsverhogende en -verlagende factoren in de werksituatie in kaart gebracht worden en kunnen maatregelen geïmplementeerd worden om het psychosociaal welzijn van de medewerkers te bevorderen.

Deze workshop richt zich naar preventieadviseurs, HR en werkgevers die de uitvoering van een psychosociale risicoanalyse, op goed geïnformeerde wijze, in eigen handen willen nemen.

Inhoud

Tijdens deze workshop bespreken we uitgebreid de inhoud en het gebruik van de PSYRIE-vragenlijst.

  • Hoe creëert u een draagvlak binnen de organisatie?
  • Hoe betrekt u medewerkers bij deze bevraging?
  • Welke welzijnsaspecten komen in de vragenlijst aan bod?
  • Hoe interpreteert u de resultaten?
  • Hoe maakt u de vertaling naar concrete acties?
  • Tips naar interne communicatie

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: 0,7 PE voor PE-klanten. Deze opleiding is inbegrepen in de jaarbijdrage voor DC- bedrijven. Alle documentatie is inbegrepen in de prijs.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd.

Wij organiseren dit webinar vanaf 4 inschrijvingen (maximaal 12 deelnemers per sessie). U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. Daags voor het webinar ontvangt u een mail met een link en extra uitleg om deel te nemen aan de webinar. Indien dit niet het geval zou zijn, kijkt u dan even uw spammail na, aub? Vermoedelijk is de mail dan daar terechtgekomen. 

Deze opleiding mag worden aanzien als een opleiding in het kader van de voortdurende bijscholing van een Preventieadviseur.

Vragen over deze webinar? Neem dan contact met ons op via psychosoc@mediwet.be