Overstap naar Mediwet

Als werkgever waakt u over de bedrijfsactiviteiten, maar ook over het welzijn van uw werknemers. Omdat u zelf niet alle noodzakelijke expertise in huis heeft, berust u op een partner hiervoor. 

Fijn dat u overweegt om Mediwet als nieuwe partner te kiezen.

Mediwet heeft die expertise in huis. Preventie en Bescherming op het Werk is namelijk onze hoofdtaak. Wij ondersteunen en adviseren u graag hierbij.

Opzegtermijn

Indien u nog steeds bent aangesloten bij uw huidige externe dienst, moet uw aansluiting bij hen opgezegd worden. Mediwet neemt graag dit hele proces uit handen en volgt dit verder voor u op. Breng ons hiervan even op de hoogte.

Opgelet: uw opzeg dient te gebeuren voor 30 juni, zo kan uw aansluiting bij Mediwet aanvangen op 1 januari van het volgende kalenderjaar. Is de termijn van 30 juni verstreken en is de opzeg pas op 1 juli of later gebeurd, dan dient u het komende kalenderjaar nog met uw huidige externe dienst samen te werken.

Wij ontvangen graag van u enkele noodzakelijke gegevens om de aansluiting bij Mediwet in orde te brengen. Wij willen u graag op de hoogte houden en nieuwigheden communiceren met u. Indien u een e-mailadres heeft opgegeven, ontvangt u automatisch maandelijks onze digitale nieuwsbrieven boordevol interessante artikels, wetswijzigingen en uitnodigingen voor opleidingen en onze Dag van de Preventieadviseur. U kan u op elk moment uitschrijven.