Werken bij Mediwet

Kan je haast niet wachten om bij Mediwet aan de slag te gaan?
Surf dan onmiddellijk naar onze vacatures en wie weet matcht jouw profiel wel met de collega die we zoeken!

Ontdek ze hier!

Wie zijn we?

We stellen ons graag even voor. We zijn een team van preventieadviseurs, arbeidsartsen en verpleegkundigen die de handen letterlijk uit de mouwen steken; planners, boekhouders en commercieel verantwoordelijken die in contact staan met elke afdeling om werkgevers te ondersteunen en een marketingverantwoordelijke, kwaliteitsmanager, informatiemanager en IT’ers die goochelen met cijfers, documenten en data. Zij worden geleid door een 4-koppig managementteam dat een goede helikopterview behoudt en ’s middags neerstrijkt om samen een boterhammetje te eten.

people-2569234.jpg

Waarom werken bij Mediwet?

Mediwet wil op elk moment in het leven van de onderneming de referentie zijn om samen te zorgen voor het wel-zijn van iedereen. We doen dat steeds klantgericht, waarbij samenwerking, geloof in elkaars kunnen, vertrouwen, teamgeest en wendbaarheid centraal staan.

En dit willen we voor onze klanten, maar evenzeer voor onze eigen medewerkers realiseren. Wij proberen het verschil te maken door elkaar o.a. de ruimte te geven voor eigen inbreng en vlot en informeel overleg met alle collega's, ook van andere disciplines, te stimuleren. In een geborgen omgeving van vertrouwen, steun en begrip kan iedereen zijn of haar potentieel maximaal benutten.

Om daarbij kwaliteit te garanderen, voorzien we in samenspraak de tijd en middelen die daarvoor nodig zijn. Als één hecht team staan wij klaar voor elkaar en voor onze klanten.

Ben je benieuwd naar wat we allemaal verwezenlijken? Ontdek wat 'In de kijker' staat.

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Laat dan van je horen! Wij bieden:

bedrijfscultuur_wit.png

Bedrijfscultuur

Informele contacten op alle niveaus en over de grenzen van de eigen discipline, zorgen voor een ideale sfeer van vertrouwen. Samenwerken, teamgeest en geloof in elkaars kunnen zijn dan ook kernwaarden van Mediwet.

Werkomgeving_wit.png

Flexibiliteit

Wij passen ons vlot aan indien nodig, zowel in functie van onze klanten, als bij gewijzigde externe omstandigheden of gewoon omdat het beter uitkomt voor iedereen.

Carriere_wit.png

Eerlijkheid

Wij handelen steeds zo open en eerlijk mogelijk. Dat vind je terug zowel in onze onderlinge communicatie als in onze relatie met klanten en stakeholders. Op die manier werken wij aan langdurige relaties in vertrouwen en respect voor elkaar.

werk-prive.png

Werk-privébalans

Onder andere door het voorzien van de nodige tijd om je werk te doen, creëren we een ideaal kader om je volledig te kunnen focussen op je werk. Met voldoening kan je dan ook genieten van je vrije tijd. Duurt iets toch eens langer, dan mag iedereen zijn effectieve uren in rekening brengen zodat je achteraf nog steeds over je privétijd beschikt.

Extravoordelen_wit.png

Loon

Moet je voor je job de baan op? Dan voorzien wij jou van een wagen. Geen wagen van ons, dan betalen wij je woon-werkverkeer en verplaatsingskosten terug.

Wij voorzien in een marktconforme verloning aangevuld met een groepsverzekering, maaltijdcheques en gsm-budget. À la carte kan je een deel van je eindejaarspremie omruilen in zaken die voor jou belangrijker zijn zodat het loonpakket nog beter aansluit bij je persoonlijke behoeften.

Overtuigd? Ontdek snel onze vacatures of solliciteer vrijblijvend