Initiatie Eerste Hulp

Antwerpen16/10/2020 13:00 - 17:00Inschrijven
Gent18/12/2020 13:00 - 17:00Inschrijven

Omschrijving

In de codex over het welzijn op het werk is voorzien dat bedrijven van categorie D voor de eerste hulpvoorziening kunnen werken met het systeem van “aangeduide personen verantwoordelijk voor de EHBO”. Deze personen hebben gedurende 4 uren een initiatieopleiding gevolgd. Er wordt een driejaarlijkse herhaling voorzien.

Inhoud

In deze initiatieopleiding komen vaak voorkomende letsels op theoretische en praktische wijze aan bod: bloedingen en huidwonden, brandwonden en letsels ter hoogte van het voortbewegingsstelsel. Daarnaast leert u de eerste hulp bij het wegvallen van de vitale functies: bewustzijnsverlies, ademhalingsstilstand en het gebruik van de AED.

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €100 of 0,9 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle syllabi en documentatie zijn inbegrepen in de prijs evenals de drank gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 6 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.