Gesprekstechnieken voor leidinggevenden

Muizen (Mechelen)26/11/2020 09:00 - 16:30Inschrijven

Omschrijving

Leidinggevenden spelen een cruciale rol in het psychosociaal welzijn van hun team, aangezien zij vaak een luisterend oor, coach of bemiddelaar zijn voor werknemers. Soms is corrigerend optreden ook nodig en dienen leidinggevenden op een duidelijke en respectvolle manier een boodschap over te brengen. Een stevig arsenaal aan gesprekstechnieken helpt u als leidinggevende op weg om vlot en comfortabel in dialoog te gaan met uw werknemers. 

Inhoud

In deze opleiding werken we rond de basisprincipes van gespreksvoering zoals luisteren, verbindende communicatie, omgaan met emoties,…
Vervolgens gaan we concreet aan de slag rond diverse thema’s als verzuimgesprekken, gesprekken in het kader van een conflict, gesprekken naar aanleiding van middelenmisbruik,…

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: €320 of 2,7 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs evenals de drank, lunch en tussendoortjes gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 6 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.