Gesprekstechnieken voor leidinggevenden

Edegem19/10/2023 09:00 - 16:000 / 12Inschrijven

Omschrijving

Leidinggevenden spelen een cruciale rol in het psychosociaal welzijn van hun team, aangezien zij vaak een luisterend oor, coach of bemiddelaar zijn voor werknemers. Soms is corrigerend optreden ook nodig en dienen leidinggevenden op een duidelijke en respectvolle manier een boodschap over te brengen. Een stevig arsenaal aan gesprekstechnieken helpt u als leidinggevende op weg om vlot en comfortabel in dialoog te gaan met uw werknemers.

Inhoud

In deze opleiding werken we rond de basisprincipes van gespreksvoering zoals luisteren, verbindende communicatie, omgaan met emoties,…

Praktisch

Schrijf u vandaag nog in: € 400 of 2,8 PE per deelnemer (vrijgesteld van BTW). Alle documentatie is inbegrepen in de prijs evenals de drank, lunch en tussendoortjes gedurende de opleiding.

Indien u door omstandigheden alsnog genoodzaakt bent uw inschrijving te annuleren, is dit mogelijk tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de eerste opleidingsdag. Nadien is het inschrijvingsbedrag volledig verschuldigd. Bij minder dan 6 deelnemers zijn wij genoodzaakt de opleiding te annuleren.

Wenst u meer dan 6 personen in te schrijven voor deze opleiding? Vraag dan gerust een incompany opleiding aan. We bekijken graag de mogelijkheden. Contacteer ons voor meer informatie.

Maatregelen corona bij klassikale opleidingen

Om de klassikale opleidingen op een veilige manier te organiseren, treft Mediwet de nodige maatregelen. Download het infodocument voor meer informatie. Samen sterk tegen corona!